ECSS-E-ST-10C System Engineering General Requirements (2009 edition)
Clause 5.6: System engineering integration and control – ECSS-E-ST-10C System Engineering General Requirements (2009 edition)

ECSS-E-ST-10C System Engineering General Requirements (2009 edition) 5.6.5: Define the coordinate systems and the units system

What does 5.6.5 require?

The supplier's system engineering function defines the coordinate systems and their units in a coordinate system document following ECSS-E-ST-10-09, and defines in the system engineering plan the system of units to be used across the product life cycle.

Maintained by Gerard Blokdyk

Other controls in Clause 5.6: System engineering integration and control – ECSS-E-ST-10C System Engineering General Requirements (2009 edition)

Query this from an agent

The graph holds this control, the 0 it maps to, and the evidence behind each claim, over MCP and REST.