US 2010 ADA Standards for Accessible Design
28 CFR 35.151: Title II public entities, new construction and alterations – US 2010 ADA Standards for Accessible Design

US 2010 ADA Standards for Accessible Design 35.151a: Title II new construction: readily accessible to and usable by people with disabilities

What does 35.151a require?

A facility, or part of one, built by, for or on behalf of a state or local government after 26 January 1992 must be designed and built so that people with disabilities can readily reach and use it. The only escape is structural impracticability, a rare case where the terrain itself prevents accessibility features; even then the entity must comply as far as is practicable and must still serve people with other disabilities (for example those using crutches or with sight, hearing or cognitive impairments) when wheelchair access is the impracticable part.

Maintained by Gerard Blokdyk

Other controls in 28 CFR 35.151: Title II public entities, new construction and alterations – US 2010 ADA Standards for Accessible Design

Query this from an agent

The graph holds this control, the 0 it maps to, and the evidence behind each claim, over MCP and REST.